Specialiteiten
Vanaf 4 personen
- € 12,90 Kalfsstoofvlees ‘Blanquette’
- € 8,90 Osso bucco van varkensschenkel Milanese
- € 8,50 Navarin van ‘Duroc’ varkensvlees
- € 11,90 Lamsheupjes met saus van bruine Leffe
- € 10,50 Varkenswangetjes in bruine Ciney-saus
- € 8,20 Heuvellands gebraad in bruine jus van kalf
- € 8,20 ‘Hillander’ gebraad
- € 8,20 De ‘Hillander’ met saus van Tyrentijnse mosterd
Hoofdgerechten
Vanaf 4 personen
- € 10,40 Parelhoenfilet ‘Fine Champagne’
- € 7,00 Beenhesp in portosaus
- € 10,90 Opgevuld varkenshaasje, vulling naar keuze **
- € 9,65 Opgevulde kalkoenfilet, vulling naar keuze **
- € 9,50 Gebakken eendenborst in peperroomsaus of sinaasappelsaus
- € 7,00 Coq au vin
- € 7,85 Konijnenbil op z’n Vlaams
- € 6,80 Varkensgebraad met saus naar keuze *
- € 6,90 Ardeens gebraad in jagerssaus
- € 6,90 Gelardeerd gebraad op grootmoerderswijze
- € 7,80 Orloffgebraad in kaas- en kalfsjus
- € 9,25 Varkenshaasje met saus naar keuze *
- € 8,00 Kalkoenfilet met saus naar keuze *
- € 9,00 Kalkoenfeestgebraad ‘t Gourmetje
* SAUZEN
Groene peper / Roze peper
Champignons / Kalfsjus
Bordelaise / Jagersaus
Fine champagne / Dragonsaus
Béarnaise / Stroganoff
** VULLINGEN
Spinazie en Flandrien-kaas
Parmaham en zongedroogde tomaat
Gerookte bacon en parijse champignon
Gehakt, appel, veenbessen en spek
Gehakt, champignon, hamblokjes en kaas
Gehakt, prei, gerookte ham en kaas
Bijgerechten
- € 8,90/kilo Aardappelen in vinaigrette
- € 2,60/kg Verse frietjes
- € 6,50/kilo Gebakken krieltjes
- € 9,20/kilo Dauphinoise aardappelen
- € 0,25/stuk Kroketten
- € 5,99/kilo Puree
- € 4,50/pers Warme groentenkrans volgens seizoen en aangepast aan elk gerecht